اداره ثبت وبررسی دارایی ها، مکلف بر ثبت دارایی های تمام مقام های دولتی است. این اداره در جریان شش ماه از آغاز کارش، بیش از ۱۴۰۰۰ فورم ثبت دارایی های مقام های عالی رتبه ومقام های دولتی را جمع آوری کرده است. ناهید ایثار، رییس این اداره که روز شنبه در یک کنفرانس خبری مشترک با یما ترابی، رییس سکرتریت مبارزه با فساد اداری، در مرکز اطلاعات ورسانه های حکومت سخن می زد، افزود: "روند جمع آوری فورم های ثبت دارایی تمام مقام های عالی رتبه ومقام های دولتی، در حال تکمیل شدن است."
هدف از ثبت دارایی مقام های عالی رتبه ومقام های دولتی، جلوگیری از فساد اداری، جلوگیری ازحیف ومیل پول عامه و ایجاد میکانیزم نظارتی به منظور جلب اعتماد میان مردم، رسانه ها ودولت است.
بربنیاد قانون، روند ثبت دارای های مقام های عالی رتبه ومقام های دولتی طی سه مرحله- ثبت، نشر وتدقیق- صورت می می گیرد.
بانو ایثار گفت: "اداره ثبت وبررسی دارایی ها از حمایت سیاسی رهبری دولت ابراز امتنان می کند وامید وار است که تمام سیاسیون کشور نیز از این روند حمایت دوامدار داشته باشند."
در همین حال سکرتریت ویژه مبارزه با فساد اداری که وظیفه نظارت از تطبیق ستراتیژی ملی مبارزه با فساد را بردوش دارد، می گوید که گزارش کارکردهایش را هرشش ماه به مردم ارایه می کند. یما ترابی رییس این سکرتریت گفت:" ثبت دارایی مقام ها وکارمندان حکومت جزء تعهدات حکومت به مردم وجامعه جهانی است."